Over ons

Welkom thuis bij Groninger Huis!

Wij zijn Groninger Huis en het is erg prettig wonen bij ons. Als jij je thuis voelt, hebben wij ons werk goed gedaan. We zijn dichtbij jou en weten wat je van ons verwacht. En bieden je een woning die goed, duurzaam, veilig en betaalbaar is. 

Oog voor jouw omgeving vinden we belangrijk. Van kleine dingen in of rond je huis tot grotere zaken in je wijk of in de regio. Denk aan dorpsvernieuwing of versterking. Daarbij kijken we altijd met een duurzame blik naar de toekomst. Of het nu gaat om het verduurzamen van de woning waarin je woont. Of om het verbeteren van de sociale omgeving waarin je leeft. Daar steken we onze nek voor uit. Maar wel met beide benen op de grond. Stap voor stap, behapbaar en realiseerbaar. Handig en verstandig noemen we dat.

We hebben lol in ons werk en werken met plezier aan jouw woning en wijk. Dit doen we graag met elkaar. En samen met jou als huurder. Als we de krachten bundelen, kunnen we samen werken aan een prettige en leefbare toekomst van onze regio. Zodat we niet alleen zorgen voor een thuis, maar ook voor een thuisgevoel.