Glasvezelaansluiting Oostwold, Midwolda en Nieuwolda

Bewoners in Oostwold, Midwolda en Nieuwolda ontvangen binnenkort een brief van GlasDraad. Hierin staat dat wij uw woning hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting. Deze wordt gratis bij u aangelegd. 

Wij vinden het belangrijk dat alle huidige en toekomstige huurders in deze dorpen gebruik kunnen maken van snel internet. Daarom laten we GlasDraad een glasvezelnetwerk aanleggen. Dit betekent niet dat u als bewoner verplicht hoeft over te stappen op glasvezel internet. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw huidige internetaanbieder. 

Het maken van de glasvezelaansluiting duurt maximaal 45 minuten. In de meterkast komt een klein kastje van ongeveer 10 bij 10 centimeter. De medewerkers van GlasDraad doen hun uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. 

Let op: GlasDraad legt de glasvezelaansluiting op dit moment gratis aan. Wanneer u ervoor kiest niet op dit aanbod in te gaan, houd er dan wel rekening mee dat u (of de bewoner na u) in de toekomst extra aansluitkosten betaalt als u dan alsnog gebruik wilt maken van glasvezelinternet. 

Vragen? Kom langs bij de Glasvezelbus!

Op onderstaande data en plaatsen is de Glasvezelbus aanwezig om uw vragen te beantwoorden:

Datum: maandag 3 juli
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: COOP Bad Nieuweschans

Datum: donderdag 6 juli
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: Zwembad de Hardenberg Finsterwolde