Woningen in Midwolda, Nieuwolda en Oostwold krijgen glasvezelaansluiting

Binnenkort leggen medewerkers van GlasDraad in opdracht van ons een glasvezelaansluiting aan in alle huurwoningen in Midwolda, Nieuwolda en Oostwold. Zo kunnen huidige en toekomstige huurders in deze dorpen gebruikmaken van snel, glasvezel internet. Huurders ontvangen hierover (binnenkort) een brief.

De glasvezelaansluiting is gratis

Het hebben van een glasvezelaansluiting is belangrijk, ongeacht of bewoners er gebruik van gaan maken. Daarom hebben we besloten om glasvezel in al onze woningen Midwolda, Nieuwolda en Oostwold aan te leggen. Bewoners betalen hier niets voor.

Overstappen op glasvezel internet is niet verplicht

Bewoners die liever bij hun huidige internetaanbieder blijven, zijn niet verplicht om over te stappen op glasvezel internet. We vinden het alleen wel belangrijk dat alle huurders de mogelijkheid hebben om (in de toekomst) te kiezen voor glasvezelinternet.

Het maken van de glasvezelaansluiting duurt maximaal 45 minuten

Binnenkort komen medewerkers van GlasDraad bij bewoners langs of ze nemen telefonisch contact op voor het maken van een afspraak. Er wordt dan een glasvezelkabel in de woning aangelegd. In de meterkast komt een klein kastje van ongeveer 10 bij 10 centimeter. Dit duurt allemaal maximaal 45 minuten.

Vragen? Stel ze gerust

Voor vragen kunnen bewoners rechtstreeks contact opnemen met GlasDraad via 085 041 08 76 of mailen naar groningen@glasdraad.nl. Vermeld hierbij altijd de postcode en het huisnummer.