CV

Hieronder staan de veelgestelde vragen over CV (centrale verwarming). Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsboven of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over CV

Mijn cv ketel valt regelmatig uit. Wat moet ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact op met afdeling Reparatieverzoeken via telefoonnummer (0598) 45 14 82, keuze 1. Luister goed naar de ingesproken tekst. U hoort dan wat u moet doen.

Kunnen jullie centrale verwarming (cv) in mijn woning plaatsen?

Algemeen

U kunt cv aanvragen via uw Mijn Groninger Huis account. De opzichter maakt dan een afspraak met u om te beoordelen of cv mogelijk is in uw woning. Als het mogelijk is, krijgt u van ons een offerte. In de offerte staat wat het plaatsen van cv kost en hoe u kunt betalen. Dan beslist u of u cv wilt laten plaatsen. Betalen kan op verschillende manieren:

  • betaling ineens
  • betaling in termijnen
  • betaling door middel van huurverhoging

Andere voorwaarden zijn:

  • u hebt geen huurachterstand of andere openstaande rekening bij Groninger Huis

Ik heb geen vulset voor de cv-ketel, kunnen jullie deze leveren?

Algemeen

Als u geen vulset voor de cv-ketel heeft, kunnen wij deze aan u leveren. Het leveren van een vulset kost €12,-. Hiervan ontvangt u een rekening.

Mijn cv moet worden bijgevuld en de radiatoren moeten ontlucht worden. Wie is hiervoor verantwoordelijk?

Algemeen

U bent zelf verantwoordelijk voor het bijvullen van de cv-ketel en het ontluchten van de radiatoren. Wanneer dit niet lukt kunnen wij dit voor u doen. De kosten van deze werkzaamheden zijn €59,-. U ontvangt hiervan een rekening. Neem hiervoor contact met ons op via contactformulier.