Reageren op woningen

U bent woningzoekende en hebt vragen over het reageren op woningen. Hieronder staan de veelgestelde vragen over reageren op woningen. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsboven of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Reageren op woningen

Ik heb gereageerd op een woning. Hoe zie ik op welke plek ik ben geƫindigd?

Algemeen

Na afloop van de reactietermijn kunt u onder uw reactieoverzicht zien op welke plek u bent geëindigd.

Hoe kan ik reageren op een woning?

Algemeen

Om te kunnen reageren op een woning die te huur wordt aangeboden, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven doet u op ikzoekeengroningerhuis. Na inschrijving kunt u direct reageren op de aangeboden woningen. Bij een aangeboden woning staat een reageer knop. Door te klikken op deze knop reageert u op een woning.

Ik heb gereageerd op een woning maar ik wil mijn reactie verwijderen. Kan dat?

Algemeen

U kunt uw reactie op deze manier verwijderen:

  • Ga op ikzoekeengroningerhuis naar uw reactieoverzicht. Daar ziet u alle lopende reacties. Klik op annuleren reactie en bevestig dit door op ja te klikken.

Ik sta ingeschreven voor huurwoningen. Kan ik nu ook op een garage en/of parkeerplaats reageren?

Algemeen

Het reageren op een garage en/of parkeerplaats gaat op een andere manier dan het reageren op woningen. Als u wilt weten of er nog een garage en/of parkeerplaats beschikbaar is neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kan ik reageren op een Tiny House?

Algemeen

Om te kunnen reageren op een woning die te huur wordt aangeboden, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven doet u op ikzoekeengroningerhuis. Wanneer een Tiny House vrij komt, zetten we de woning op onze website ikzoekeengroningerhuis. Daar vindt u ook de voorwaarden om te kunnen reageren. Kunt u geen Tiny House vinden op onze website? Dan is er niets beschikbaar.