Reageren op woningen

U bent woningzoekende en hebt vragen over het reageren op woningen. Hieronder staan de veelgestelde vragen over reageren op woningen. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Reageren op woningen

Hoe kan ik reageren op een woning?

Algemeen

Om te kunnen reageren op een woning die te huur wordt aangeboden, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. Na inschrijving kunt u direct reageren op de aangeboden woningen. Bij een aangeboden woning staat een reageer knop. Door te klikken op deze knop reageert u op een woning.

Ik heb gereageerd op een woning. Hoe zie ik op welke plek ik ben geƫindigd?

Algemeen

Na afloop van de reactietermijn kunt u onder uw reactieoverzicht zien op welke plek u bent geëindigd.

Ik heb gereageerd op een woning. Wanneer hoor ik iets?

Algemeen

De woningen worden na afloop van de reactietermijn verdeeld. Dit kan direct op donderdag zijn, maar ook de week erna. Alleen degene die op de eerste plek staat krijgt bericht. Als deze de woning niet neemt dan krijgt de nummer 2 bericht en zo verder. Als u op nummer 1 eindigt mag u altijd zelf contact met ons opnemen na afloop van de reactietermijn.

Mag ik op meerdere woningen tegelijk reageren?

Algemeen

Het is mogelijk om op meerdere woningen tegelijk te reageren, met een maximum van 3 woningen per week.

Ik sta ingeschreven voor huurwoningen. Kan ik nu ook op een garage en/of parkeerplaats reageren?

Algemeen

Het reageren op een garage en/of parkeerplaats gaat op een andere manier dan reageren op woningen. Als u wilt weten of er nog een garage en/of parkeerplaats beschikbaar is neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar (0598) 45 14 82.

Ik heb gereageerd op een woning maar ik wil mijn reactie verwijderen. Kan dat?

Algemeen

U kan uw reactie verwijderen. Dit kunt u doen door de volgende stappen te doorlopen:

  • Ga naar uw reactieoverzicht. Daar ziet u alle lopende reacties. Klik op annuleren reactie en bevestig dit door op ja te klikken.