Inschrijving inloggen

Veel gevraagd over Inschrijving inloggen

Het lukt mij niet om in te loggen als woningzoekende. Hoe los ik dit op?

Algemeen

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom u niet kunt inloggen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Klant en Markt via 0598-451482  keuze 2. Of stuur een e-mail naar info@groningerhuis.nl.

Hoe kom ik als woningzoekende aan een gebruikersnaam en wachtwoord voor jullie site?

Algemeen

Door u in te schrijven als woningzoekende op ikzoekeengroningerhuis. De gebruikersnaam is uw e-mailadres. Het wachtwoord kiest u zelf bij het inschrijven.

Ik wil graag inloggen als woningzoekende maar ik weet mijn gebruikersnaam niet meer. Hoe vraag ik die opnieuw aan?

Algemeen

Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. Weet u niet meer weet met welk e-mailadres u ingeschreven staat? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Markt via 0598-451482 keuze 2. Of stuur een e-mail naar info@groningerhuis.nl

Hoe verander ik mijn wachtwoord voor mijn account als woningzoekende?

Algemeen

Het wachtwoord kunt u veranderen in 'mijn account'. Log hiervoor in op ikzoekeengroningerhuis.